Apple изкупува Android смартфони в Китай

Притежателите на Android смартфони в Китай могат да се сдобият с отстъпка с iPhone
(снимка: CC0 Public Domain)

Apple стартира програма за изкупуване на Android смартфони за желаещите да се сдобият с нов iPhone. Предложението на компанията е насочено към потребителите в Китай и включва също изкупуване и на стари айфони, съобщи IT Home.

Не всеки притежател на Android устройство обаче може да се възползва. Изкупуват се само определени модели, а за останалите американската компания не предлага каквато и да е компенсация, но ги приема и изпраща за утилизиране напълно безплатно.

Цените за изкупуване на стари Android смартфони са доста ниски. Така например, притежателите на миналогодишните флагмани Huawei P30 и P30 Pro могат да получат за устройствата си най-много 28 долара. Такава е максималната компенсация и за Huawei Mate 9.

Модели като Oppo R11 и R11s се изкупуват на цени до 49 долара. За стар Xiaomi Mi 6 производителят на iPhone е склонен да плати до 63 долара, докато Xiaomi Mi 8 в идеално състояние се приема за максимум 105 долара.

За сравнение, iPhone XS Max при замяна с нов модел айфон може да се изкупи на цена до 527 долара, а iPhone XS – за максимум 485 долара. Дори отдавна остарелият iPhone 6s е оценен на 56 долара.

Коментари по темата: „Apple изкупува Android смартфони в Китай”

добавете коментар...

 1. 112

  Тия огризки вярно са ударили дъното…

 2. Android

  Много са зле айфонистите да ми дават 50 кинта за моя та да си купя айфон!?! Да не са ги еб_ли германци Ще си взема боклук от айфон ама друг път

 3. Лфк

  Оф

 4. Мали

  Айфон са ударили дъното изкопуват андроид хахахаха

 5. bbb

  платени куртизанки…

 6. APPLE

  Аре си оправите заглавието става ли?

Коментар