Thor 420 – премиум клавиатура за геймъри

Thor 420 се отличава с атрактивен геймърски дизайн, бързина и издръжливост
(снимки: Genesis)

Нова премиум клавиатура за геймъри от полския бранд Genesis е достъпна на пазара  у нас. Thor 420 се предлага на цени от 140-150 лв. с ДДС от партньорите на официалния дистрибутор PolyComp.

Genesis Thor 420 RGB е създадена за геймъри, които търсят бърза, издръжлива и добре изглеждаща механична клавиатура с плоски клавиши на достъпна цена.

Суичовете имат издръжливост от 50 милиона клика, а клавишите са със сила на активация 45 g, като осигуряват добра обратна връзка с тактилно усещане.

Клавиатурата разполага с алуминиев корпус, оборудван с RGB LED осветление с PRISMO ефект и 22 работни режима.

Като продукт, предназначен основно за геймъри, Thor 420 разполага и с цялостна N-Key rollover функция. Този механизъм предотвратява блокирането на клавишите, когато няколко от тях или дори повече от десет са натиснати едновременно.

Производителят твърди, че конкретният модел няма ограничения в това отношение и можете да натиснете всичките му клавиши наведнъж. Мултимедийните бутони, както и опцията за блокиране на клавиша на Windows, също са добро допълнение.

Настройките на клавиатурата могат да бъдат променяни според индивидуалните предпочитания, с помощта на специално разработено от Genesis приложение.

Коментари по темата: „Thor 420 – премиум клавиатура за геймъри”

добавете коментар...

  1. в. Иванов

    Несериозно е при такова ревю да не пишете travel distance и какви са суичовете. Информация, която се открива за 5 секунди в Гугъл.

Коментар