vivatel улеснява презареждането на чужди предплатени карти

Безплатна услуга за лесно презареждане на предплатената карта на приятел предложи vivatel. Чрез „Презареди приятел” абонатите могат да зареждат картите на свои роднини, близки и приятели чрез своята сметка.
Това е допълнение към всички досега предлагани от мобилния оператор начини за зaрeждане на предплатена карта: с ваучери, чрез прехвърляне на суми от предплатена карта, онлайн през ePay.bg и през банкомат.
Услугата е достъпна чрез набиране на кратък номер *137# (зелена слушалка). За презареждане на сума от абонаментна карта е необходимо да се следват няколко стъпки: да се въведе мобилният номер на предплатената карта, да се въведе желаната сума в лева и да се потвърди прехвърлянето.
Накрая и двете страни на транзакцията ще получат информиращ SMS за успешното презареждане, а заредената сума ще се отрази като задължение в месечната фактура на абоната.
Новата услуга е огромно улеснение за пътуващите родители, тъй като им дава възможност да са в постоянен контакт с децата си”, коментира Кристина Табакова, директор „Продукти и услуги” във vivatel.
При презареждане на предплатената карта се начисляват съответните видове бонуси по Програма Мания на vivatel. Бонусът зависи от стойността на заредената сума. Първо се изразходва бонусът, а след това стойността на заредената сума. Всеки бонус е валиден 30 дни от датата на зареждането.
Услугата „Презареди приятел” е достъпна за частни клиенти на мобилния оператор, които са на абонаментна тарифа най-малко от 3 месеца и които заплащат в срок своята фактура.
Сумата за еднократно презареждане може да бъде произволна – от 1 лв. до 30 лв. за транзакция, като не може да надвишава кредитния лимит на клиента. Максималната сума за презареждане за един календарен месец е 30 лв.

Коментар