17 хиляди са здравноосигурените служители на БТК и техните семейства

Тази година „Десетата международна конференция”, организирана от Българската асоциация за управление и развитие на човешките ресурси (БАУРЧР), ще се реализира с подкрепата на БТК. Семинарът ще се проведе на 15 и 16 май в зала 6 на Националния дворец на културата.
В контекста на световните икономически събития, организаторите избраха тема на дискусиите да бъде „Предизвикателството да ръководиш хора в несигурни времена”.
Като ключово звено в управлението на персонала в най-големия частен работодател, екипът от отдел Човешки ресурси на БТК ще вземе участие в конференцията. „Вярваме, че предстоящият форум ще даде възможност на всички нас, специалистите в бранша, да обменим опит за това как се справяме с управлението на персонала през последните няколко месеца”, споделя Добромира Манасиева, старши мениджър човешки ресурси в БТК и участник в конференцията.
Представянето на БТК ще протече под мотото „Разчетете цифрите, разчитайте на хората”. „Неслучайно избрахме това послание – с него искаме да вдъхнем кураж на колегите и да ги уверим, че единствено чрез своите служители компаниите могат да бъдат успешни в тези турбулентни времена”, разказва Добромира Манасиева.
В рамките на семинара БТК ще представи едни от най-успешните си проекти в сферата на човешките ресурси, реализирани през последните 4 месеца. Сред тях са мащабната оценка на индивидуалното представяне и целеполагане на всички служители в компанията, въвеждането на нови бонусни схеми за търговците, обученията на инженери по програма „Развитие на човешките ресурси” към ЕС, проектът за студенти от Техническия университет.
Наред с това, БТК за пръв ще запознае аудиторията и с реалните цифри при управлението на човешките ресурси в компания с нейните мащаби. На щанда на телекома, участниците в конференцията ще могат да „проверят и своите познания” в областта, като участват в специално създадената игра и отговорят на въпросите в нея.

Коментар