Стартира мрежа за нишова онлайн реклама

Стартира мрежа за нишово таргетирана онлайн реклама AutoForums.BG, която обединява в единен канал над 25 български автомобилни форуми и сайтове.
Предимството за рекламодателите е, че вече могат да рекламират във всички сайтове само от един рекламен център, което ще услесни медиа планирането, таргетирането и проследяването на ефекта от ракламната кампания”, посочиха от AutoForums.BG.
Характерно за всички автопортали в мрежата е, че са уеб 2.0 форуми и сайтове, където съдържанието се генерира от потребителите и е насочено към потребителите.
Порталите от мрежата се посещават от над 100 000 уникални посетители всеки дeн и генерират над 1 200 000 импресии, твърдят от мрежата. Средният престой на един потребител в даден сайт е 10 минути.
В автофорумите са регистрирани около 400 000 потребители, които са написали над 10 000 000 мнения и са споделили десетки хиляди файлове с полезна и забавна информация. Във всеки един момент онлайн в порталите общуват около 7 000 потребители.
AutoForums.BG предлага възможности за Premium и Performance онлайн рекалама. Позициите са стандартизирани и се управляват от единен рекламен център.
Проектът AutoForums.BG е разработен от дигиталната интернет компания Юзър Медиа ООД.

Коментар