Нов сайт улеснява покупката на техника

Нов български сайт пести време при търсене на техника за дома. Napazari.com съдържа информация за почти всички стоки в наличност в големите търговски вериги у нас, съобщиха разработчиците от варненската фирма 158 ОOД.
Сайтът се отличава с опростен дизайн и лесен за използване интерфейс. Когато е наясно каква стока и марка желае, потребителят въвежда продукта за търсене и получава от системата възможните решения – магазин, цена, гаранция и съпътстваща информация.
Потребителите могат да сравняват цената на търсения продукт както между българските вериги магазини за техника, така и между няколко чужди онлайн търговеца.
"В днешно време всяка минута и средства са повече от ценни. С помощта на Napazari.com хората могат лесно да открият правилното решение от дома си и след това да се насочат към подходящия магазин", коментира Ивелин Иванов, изпълнителен директор на 158 ООД.
В момента сайтът предоставя възможност за безплатно публикуване на обяви. От компанията обосноваха целесъобразността на подобна промоция с финансовата криза, която все повече се усеща и свива бюджетите на търговците и потребителите.
Предстои добавяне на полезна информация за потребителите, която ще ги запознае с правата и възможностите им. Има и форум, където всеки може да постави тема за дискусия с цел получаване на по-подробна информация за интересуващите го продукти.

Коментар