Perspective for Windows – улеснява смяната на тапети

Уникална функция на Perspective е възможността за 3D изобразяване на тапетите
(снимка: Perspective for Windows)

Ако поддържате десктопа си чист, без много шорткъти, най-вероятно поставяте и хубава картинка на заден план или цяло слайдшоу. В случай, че инструментите по подразбиране в Windows не ви дават желаната гъвкавост за смяна на тапетите (wallpapers), можете да се възползвате от приложения за тази цел като Perspective.

Когато стартирате приложението за пръв път, ще се появи съветник, който ви подканя да изберете източника на снимките, да ги организирате в различни категории и да зададете как и кога да се появяват на екрана. Можете да се възползвате от този съветник и по-късно, ако не желаете да правите това в момента.

Perspective for Windows предлага гъвкави опции за настройка на тапетите
(снимка: Perspective for Windows)

Добавянето на снимки и изображения към десктопа не е сложен процес, особено след като изберете папките. Категориите могат да бъдат персонализирани, което улеснява възпроизвеждането само на определен набор от снимки на десктопа.

Основният прозорец на Perspective е добре организиран, така че всеки потребител, независимо от нивото си на компютърна грамотност, бързо ще усвои приложението. То включва много типове преходни ефекти, от които можете да избирате при настройката на слайдшоу. Можете просто да изберете опцията Random и да оставите приложението само да създаде слайдшоуто.

Приложението позволява изобразяване на тапет в избрана област от решетка на десктопа
(снимка: Perspective for Windows)

Предвидени са настройки на тапета както за портретни, така и за пейзажни снимки. Можете да зададете позиция и стил за всяка снимка, както и други опции като мащаб, прозрачност, стъклено отражение и персонализирана рамка. Останалото пространство може да бъде запълнено с цвят, градиент или друга картина.

В заключение, Perspective е приложение, което несъмнено ще отговори на очакванията ви и ще подобри изживяването с фона на вашия Windows десктоп. Приложението струва 9,95 щатски долара. 30-дневна версия е достъпна за сваляне безплатно.

Даунлоуд: Perspective

Коментари по темата: „Perspective for Windows – улеснява смяната на тапети”

добавете коментар...

  1. fg

    да улесним съвсем нещата и да махнем Windows

Коментар