Излизат първи монитори от серията Philips E Line

E линията включва два модела с екрани 23,8 и 27 инча и резолюция FHD
(снимка: MMD)

MMD, лицензен партньор на Philips, обяви серия геймърски монитори E Line – нова гама продукти, предназначени както за по-младите, така и за работещи за себе си потребители, които имат нужда от добри функции, дизайн и производителност за учене, работа и игра.

Всичко в новата серия е резултат на проучване, за да се гарантира забавно преживяване, а дизайнът да пасва на всеки интериор. MMD прави важна крачка, за да отговори на желанията на купувачите: млади хора, които искат един продукт, подходящ за всички задачи – от учене до гледане на филми и игра, но винаги следят бюджета, както и за милениум аудиторията, която е по-фокусирана върху дизайн и иновативни функции.

Първите монитори от новата E линия, които ще бъдат налични, са Philips 242E1GAJ (23,8″) и Philips 272E1GAJ (27”). Двата модела имат 16:9 FHD дисплеи за детайлни изображения и VA LED матрица, която позволява широки зрителни ъгли от 178/178-градуса. Избраният дизайн също е фокусиран върху изображението: 3-странният безрамков дисплей дава усещане за още по-голям екран. Новите монитори включват и чифт висококачествени стерео-говорители, вградени в дисплея.

E линията предлага честота на опресняване от 144 Hz, при което екранът се пречертава 144 пъти в секунда – реално 2,4 пъти по-бързо в сравнение със стандартен дисплей. Такъв монитор с бърза реакция е много важен за състезателни игри: той осигурява пълния набор от кадри, които показват движението на врага с ултра плавни движения и така прицелването е по-лесно.

Мониторите от Е линията са фокусирани върху дизайна и иновативните функции
(снимка: MMD)

Нещо повече, времето за реакция от 1 ms MPRT (motion picture response time) елиминира замазването при движение и осигурява по-остра и прецизна картина за подобряване на геймърското изживяване. Philips 242E1GAJ е обогатен и с AMD FreeSync Premium за игра без накъсване.

Новите геймърски дисплеи Philips включват бързодостъпно екранно меню, специално настроено за геймъри, което предлага различни режими за по-добра поддръжка по време на предизвикателствата на екрана. Това подобрява геймърското преживяване, тъй като мониторите се адаптират по-добре към конкретната игра.

Мониторите от E линията включват Ultra Wide-Color технология, която осигурява широк спектър от цветове за по-добра картина. Благодарение на  SmartContrast – технология, която анализира показваното съдържание, тези монитори автоматично настройват цветовете и контролират интензитета на подсветката. E линията включва също Flicker-Free технология за по-комфортна работа и LowBlue режим, който щади очите.

Мониторът Philips 242E1GAJ е наличен в момента на българския пазар на цена от 351 лв. с ДДС, а Philips 272E1GAJ ще се появи в средата на октомври на цена от 429 лв. с ДДС.

Коментар