Google Meet с удължен срок за безплатно неограничено ползване

Google Meet се счита за една от най-добрите алтернативи на Zoom
(снимка: Google)

Google разшири безплатното неограничено използване на услугата за видеоконференции Google Meet, която се наложи като една от най-популярните алтернативи на Zoom във време на пандемия.

Първоначално Google планираше да въведе 60-минутен лимит за видеоконференции в безплатната версия на Google Meet, считано от 30 септември. Сега обаче компанията обяви удължаване на срока за неограничено безплатно ползване до 31 март 2021 г.

Трябва да се има предвид, че от безплатното неограничено използване на видеоконферентната услуга Meet могат да се възползват потребители, които имат акаунт в друга услуга на Google – е-пощата Gmail.

Google Meet стана достъпна за всички потребители през пролетта на 2020 г. Услугата се възприема като една от най-добрите алтернативи на популярните Zoom видеоконференции. Всъщност неограничените разговори имат известно ограничение – могат да продължават до 24 часа.

Освен това условно неограничените видеоконферентни връзки (с продължителност до 300 часа) ще останат достояние само на потребителите на платени пакети G Suite и G Suite for Education.

Коментари по темата: „Google Meet с удължен срок за безплатно неограничено ползване”

добавете коментар...

  1. Иван

    Благодаря Ви!

  2. Editor

    Ето официалното потвърждение:
    https://blog.google/products/meet/stay-connected-meet/

  3. Иван

    Здравейте, дали има официална информация от източник в Google, който да потвърждава тази информация?

Коментар