Xerox отговаря на нуждата от повече цвят в офиса

Под наслов „Вкуси цвета”, Поликомп, официален дистрибутор на Xerox, събра свои партньори, за да им представи актуални решения за цветен офис печат. На чаша цветен коктейл, в приятна компания и отпускащата обстановка на пиано бар „Retro”, гостите на презентацията имаха възможност да „опитат” качеството на цветния печат на Xerox, да дискутират казуси от ежедневната им практика, да зададат своите въпроси към лекторите.
Съществува стабилна тенденция към използване на все повече цвят в офиса”, каза Светослав Григоров, Продуктов мениджър в Xerox България. „С нарастващия брой рентабилни цветни устройства, компаниите осъзнават, че документите с професионален външен вид могат да оставят положително и дълготрайно впечатление у клиенти или бъдещи партньори, както и да спомогнат за увеличаване на приходите.”
Нов модел, който за пръв път бе представен пред партньори в България, бе Phaser 6128 MFP. Xerox Phaser 6128 MFP копира, сканира, изпраща факсове и принтира със скорост 12 страници в минута при цветен печат и 16 страници в минута – при черно-бял печат. МФУ-то използва емулсионно-агрегиран силно гланцов (ЕА-HG) тонер с по-малки и наситени тонер частици, които осигуряват по-висока резолюция и по-качествено изображение.
Благодарение на тази многократно награждавана технология, Phaser 6128 MFP отпечатва документи с живи, ярки и постоянни цветове. Функцията Run Black дава възможност за продължително принтиране в черно-бял режим, докато цветния тонер се подмени, а 400 мегахерцовия процесор с 384MB памет гарантира бързо и качествено обработване на сложни задачи. Phaser 6128 MFP се инсталира и настройва за минути, без нужда от IT поддръжка. С големия и лесен за навигация дисплей на предния панел, това МФУ съчетава набор от функции, необходими на всяка работна група.
С цена на пълноцветен отпечатък, колкото на черно-бял” бе позициониран и новият модел Phaser 8860 от решенията на Xerox, базирани на технологията „твърди мастила”. Портфолиото за обработка на изображения бе допълнено с представяне на серията документни скенери Xerox DocuMate 7хх. Скенерите DocuMate интегрират водещ за индустрията софтуер – Kofax VirtualReScan 4.2 Professional AIPE-EBC. Взети заедно, скенерът Xerox DocuMate и софтуерният пакет Kofax VRS Professional, са равнозначни на подобрено качество на изображението и значителни съкращения на разходи – по-малко ръчно управление, по-ниски изисквания за памет и по-рядка намеса на оператор.
Акцент по време на презентациите бе поставен на ангажимента на Xerox в опазването на околната среда: рециклируеми опаковки, устройства отговарящи на най-високи еко стандарти и практически „безотпадни” и нискоемисионни технологии за печат.

Коментар