ICN промотира услугата “виртуален частен сървър”

Хостинг компанията ICN.bg ще промотира услугата "виртуален частен сървър" (VPS) по време на изложението WebXpo 2009, което започва утре в Международeн панаир Пловдив.
Базирана на нови, сигурни и мощни виртуализационни технологии, услугата предлага VPS, който е напълно независим от останалите върху сървърната "майка" и по същество изпълнява роля на индивидуална хардуерна конфигурация.
Услугата дава допълнителна сигурност, изолация, както и гъвкавост спрямо стандартния споделен хостинг, посочиха от ICN. Цените започват от 48 лева на месец.
Компанията въвежда и нови оптимизирани дилърски пакети, обемни отстъпки и Affiliate програми. Партньорите на ICN ще получават прогресивно нарастваща комисионна, в зависимост от регистрирания брой пакети или посредством уникален линк.
Акцент в представянето на хостинг компанията на изложението ще бъде и новоизграденият център за данни, който има редица предимства при предоставяне на услуги за крайни потребители.
Мрежовото оборудване, както и прилежащите устройства за предоставяне на услугите "нает сървър" и "колокация" за изцяло собственост на ICN. Това е предпоставка за предоставяне на услуги с по-ниски цени и по-високо качество, посочиха от компанията.

Коментар