Безплатни ERP лицензи за българските университети

Разработчикът на системи за управление на бизнеса Алое Ко предлага партньорство на всички висши учебни заведения в страната за следващата учебна година.
В рамките на своята програма за сътрудничество с висшето образование компанията предоставя на университетите безплатни лицензи за ERP системата EnterpriseOne, обучение за преподаватели, както и учебни материали, упражнения и готова база данни с примери от практиката.
"Такова обучение би допринесло за добиване на практически опит, който е съществен в съвременната икономическа среда, тъй като управлението на бизнеса вече е немислимо без софтуерни продукти. Считаме, че знанията за ERP ще са от голяма полза на младите хора в бъдещата им професионална практика", каза Иван Аржентински, управител на Алое Ко.
Предвид нарастващото значение на този клас решения за бизнеса, познанието за тях вече се превръща в ключов елемент от програмата на редица специалности в сферата на информационните технологии, бизнес управлението, маркетинга, финансите и икономиката.
Алое Ко вече има успешно реализирано партньорство с Висшето транспортно училище „Тодор Каблешков“. Обучението влиза в рамките на предмета „Автоматизирана обработка на икономическата информация“, който се преподава за специалностите „Счетоводство и контрол“ и „Икономика на транспортната фирма“.
Системата EnterpriseOne включва управление на всички бизнес процеси в една стопанска организация – от маркетинга и продажбите, през производството, складовото стопанство и снабдяването, до счетоводството и финансовата отчетност.

Коментар