Mesh система покрива до 640 квадратни метра

Mesh системата Deco X60 идва с поддръжка на безжичен стандарт Wi-Fi 6
(снимка: TP-Link)

Нова мрежова система на TP-Link идва с поддръжка на Wi-Fi 6 и предлага скорости до 3000 Mbps – 2402 Mbps в честотната лента от 5 GHz и 574 Mbps в тази от 2,4 GHz, съобщиха от компанията.

Топ моделът Wi-Fi 6 AX3000 Deco X60 осигурява покритие до 650 кв.м и пълна сигурност, благодарение на WPA3 и TP-Link HomeCare криптиране, персонализирани функции, усъвършенстван родителски контрол, антивирус и качество на услугата (QoS).

Това е устройство от категорията на т.нар. Mesh системи, които се препоръчват за апартаменти или къщи с голяма площ, където е необходима силна и стабилна безжична връзка.

TP-Link предлага и Deco M4 – гигабитовата Mesh система, достъпна във варианти с два или три модула, които напълно елиминират областите със слаб или никакъв сигнал.

Версията с два модула покрива площ до 260 квадратни метра и осигурява връзки до 1167 Mbps. Тя е съвместима с почти всички технологии на доставчиците на интернет услуги (ISP), включително модемни връзки.

Deco M4 e гигабитовата Mesh система, достъпна във варианти с два или три модула
(снимка: TP-Link)

Deco M4 разполага и с редица интересни функции, като ефективен родителски контрол с възможност за ограничаване на времето, прекарано онлайн, както и блокиране на неподходящо съдържание от различни уебсайтове, според профилите на всеки член на семейството

Коментар