Wi-Fi устройство управлява интелигентно дома

Tenda SP3 е внимателно проектиран с тънък и елегантен дизайн
(снимка: Tenda)

Нов продукт на Tenda Technology, достъпен и на българския пазар, позволява интелигентно управление на дома. SP3 Smart WiFi Mini Plug представлява умен Wi-Fi контакт, който може да управлява други умни устройства през смартфон с помощта на приложението Beli.

SP3 работи директно с Amazon Alexa и Google Assistant за управление на устройствата чрез гласови команди. Дистанционният достъп позволява включване, изключване и контрол на различни устройства само с един бутон.

Тази умна джаджа работи със защитени 2,4GHz безжични мрежи и няма нужда от отделен хъб, а дизайнът е изключително компактен и не блокира съседния контакт. Смартфон приложението дава пълен достъп до домашната мрежа, независимо от местоположението на потребителите.

Различните режими на работа се определят според индивидуалните предпочитания на всяко домакинство и могат да бъдат решени в предварително зададени енергийни планове. Независимо дали изключвате светлината на верандата в зори, стартирате кафемашината, докато сте под душа, или включвате осветлението отново привечер, SP3 улеснява управлението на тези рутинни задачи.

SP3 може да активира и деактивира осветлението на случаен принцип, за да изглежда, че сме у дома
(снимка: Tenda)

Смарт контактът е внимателно проектиран с тънък и елегантен дизайн, без да ограничава достъпа до съседните контакти. Всеки Smart Plug е съвместим както с Alexa, така и с Google Assistant, така че позволява управление и опериране с електронните устройства само с гласови команди.

При по-дълги отсъствия от дома, като например летни отпуски, производителят съветва да настроите интелигентия контакт в режим Away, което позволява активиране и деактивиране на случаен принцип на осветлението, така че да изглежда все едно сте си вкъщи.

SP3 работи със защитени 2,4GHz безжични мрежи и няма нужда от отделен хъб
(снимка: Tenda)

Освен всички изброени полезни функционалности, SP3 позволява на потребителите свободно и лесно да контролират своите домакински уреди, като едновременно с това ефективно намалява дългосрочната консумация на електроенергия.

Tenda SP3 се предлага от официалния дистрибутор Мост Компютърс на цена от около 40 лв. с включен ДДС и 24 месеца гаранционен период.

Коментар