Киберсигурност с AI функции предлагат на пазара у нас

SentinelOne е директен отговор на рансъмуер и 0-day атаки, казва Александър Стаменов
(снимка: CLICO България)

Решение за киберсигурност, включващо функции с изкуствен интелект (AI) за предотвратяване, откриване и реакция на атаки, насочени към крайни и IoT устройства, контейнери и облаци, е достъпно на българския пазар.

Единната и автономна EDR (Endpoint Detection and Response) платформа SentinelOne ще се разпространява от дистрибутора CLICO България. Услугата е насочена към организации, които искат да заменят морално остарелите и неефективни антивирусни продукти със съвременни решения, способни да откриват непознати заплахи и с по-нов подход към защитата на крайните устройства.

SentinelOne дава пълна прозрачност на всичко, което се случва в мрежата на всеки етап от жизнения цикъл на заплахата. Дистрибуторът позиционира SentinelOne като „директен отговор на рансъмуер и 0-day атаки”, с които не могат да се справят традиционните решения за защита на крайните устройства.

Услугата е гъвкава и може да бъде лесно мащабирана, така че да отговори както на нуждите на малки, така и на големи компании, сподели Александър Стаменов, регионален мениджър в CLICO България.

Специализираният дистрибутор е част от полската компания CLICO, с пазарни позиции в Полша и Източна Европа. На българския пазар компанията е активна от 1996 г.

Коментар