Thor 300 TKL RGB – механична клавиатура за геймъри

Механичната клавиатура Thor 300 TKL RGB идва с 25 различни режима на подсветката
(снимка: Genesis)

Нова механична гейминг клавиатура, Thor 300 TKL RGB, пуска на пазара полският бранд Genesis. Моделът се отличава с много висока издръжливост на суичовете, бързо време за реакция и атрактивно RGB осветление.

Genesis Thor 300 TKL RGB е клавиатура, предназначена главно за геймъри. Тя разполага с висококачествени механични суичове, ново поколение RGB осветление и софтуер, който позволява персонализиране на настройките, за да се използва пълния потенциал на устройството по време на игра.

В алуминиевия корпус са поместени висококачествени механични Outemu суичове. Производителят подчертава тяхната издръжливост до 50 милиона кликa, кратко време на реакция от 8 милисекунди и ниска сила на активация (45g ±10g).

Превключвателите са покрити с капачки, които са устойчиви на износване, благодарение на технологията Double Injection. С тази технология се предотвратява изтъркването на букви и знаци и се запазва четивността и естетическата визия на клавиатурата през годините.

Thor 300 TKL RGB разполага с висококачествени механични суичове
(снимка: Genesis)

Genesis Thor 300 TKL RGB предлага на геймърите пълен „anti-ghosting” с възможност да се натискат всички клавиши едновременно (цялостна N-Key rollover функция), без опасност от блокиране. Допълнително, клавишът на Windows също може да бъде заключван по време на игра.

От Genesis са заложили 25 различни режима на подсветката, за да задоволят и най-взискателните потребители, а RGB LED осветлението разполага с PRISMO ефект.

Настройките на клавиатурата могат да се конфигурират чрез приложение, което позволява калибриране на осветлението, както и създаване на макроси в редактор и запазването им в определени профили.

Превключвателите са покрити с капачки, които са устойчиви на износване
(снимка: Genesis)

Полезно и практично решение е наличието на кабелен органайзер и функционални мултимедийни клавиши за достъп до популярни приложения, както и наличието на гумени крачета против приплъзване по време на игра.

Genesis Thor 300 TKL RGB ще е налична в търговската мрежа у нас през последното тримесечие на годината, като ще се предлага на цена около 90 лв. с ДДС от партньорите на официалния дистрибутор PolyComp.

Коментар