До 60% по-евтин роуминг, включени минути и SMS-и с Travel”n”Talk

С новите роуминг пакети Travel’n’Talk клиентите на GLOBUL плащат с до 60% по-малко за разговори в роуминг и разполагат с включени минути и SMS докато са в чужбина, както и могат да ползват до шест пъти по-евтин GPRS- трафик.
С едно безплатно обаждане до кратък номер 123 или с безплатен SMS, клиентите на GLOBUL могат да активират роуминг-пакет Travel’n’Talk, който най-добре отговаря на техните конкретни нужди и дестинацията на тяхното пътуване.
Абонатите на GLOBUL, които посещават страните от Еврозоната (всички страни от Европейския съюз, Норвегия, Исландия и Лихтенщайн) могат да изберат един от трите Travel Europe пакети и ще разполагат с до 60 включени минути и до 30 включени SMS за период от 30 дни от момента на активирането. Цената на пакетите започва от 9,90 лв.
За пътуващите до страните от зона Балкани (Албания, Македония, Турция, Сърбия и Хърватска), GLOBUL предлага роуминг-пакетите Travel Balkan, с до 30 включени минути за разговори на цени от 22,90 лв.
За любителите на мобилния интернет, GLOBUL предлага на частните си клиенти и три пакета за GPRS-трафик в роуминг, с които сърфирането на световната мрежа в страните от Еврозоната и зона Балкани е до шест пъти по-евтино. Цените на пакетите TravelGoWeb започват от 22,90 лв.
Корпоративните клиенти на GLOBUL също могат да се възползват от специално разработените за нуждите на пътуващите по работа роуминг-пакети за разговори с включени минути и SMS, както и от специалните предложения за бизнес-пакети за GPRS роуминг.

Коментар