S&T внедри SAP в щвейцарската SPAETER Group

SPAETER Group, една от двете най-големи търговски групи в Швейцария в областта на технологиите за стоманената индустрия, строителството и домакинството,се състои от 12 компании в Швейцария, общо 30 корпоративни локации и 800 служители.
Бизнесът се разшири значително през последните години в резултат на корпоративни придобивки. За да може да се справи в бъдеще с този бърз растеж и с наличния персонал, групата въведе уеднаквен и координиран процес и ERP среда.
Като партньор по внедряването специалистите по стомана избраха IMGконсултантските услуги на S&T Group. При реализацията на проекта бе приложена методологията S&T PROMET. Тя е разработена в тясно сътрудничество с Университета „Св. Гален” в Швейцарияи се е доказала в практическите среди през последните 15 години.
Всички дейности се развиват в съответствие с предварително определени фази, а резултатите се записват в специално структурирани документи за резултати. Този подход подпомага ефективната работа по проекта и води до по-бързото разработване и реализация на бизнес решенията.

Коментар