Остава месец за регистрация за „Наградите на БАИТ” 2020

Конкурсът „Наградите на БАИТ” е отворен за участие до 11 януари 2021 г.
(снимка: БАИТ)

Остават 4 седмици до крайния срок за регистрация за конкурса „Наградите на БАИТ” за 2020 г. Както и досега, участието в конкурса е напълно безплатно, уточниха от асоциацията на ИТ фирмите.

До момента са подадени кандидатури в шест от категориите на конкурса – Образователна награда, Младежка награда, Журналистически принос, Публична администрация, Start Up компания, Успешен български ИКТ продукт/услуга.

Регистрацията ще бъде отворена до 24.00 ч. на 11 януари 2021 г. Все още се очаква първият кандидат за категорията Успешен ИКТ проект в полза на българската икономика.

По традиция най-оспорвана е конкуренцията в категорията Образователна награда, където има най-много подадени кандидатури засега. За награда там се състезават Висшето училище по телекомуникации и пощи, проектът „Академия за иновации” и Фондация на бизнеса за образованието.

Отличените в конкурса ще получат MultiTraining Gold карти за обучения в основите на Agile практиките, осигурени от bTalks Agile; ваучери от Сиела Норма, за чиято стойност могат да закупят книги в книжарници Сиела. Ардес Информационни Технологии ще осигури на наградените електронни устройства.

Наградите ще бъдат връчени на официална церемония през февруари 2021 г. Датата и мястото ще бъдат обявени допълнително. Кампанията и церемонията по награждаването се провеждат под патронажа на Президента на Република България.

Коментар