Виваком добавя OnePlus към гамата си от смартфони

OnePlus 8Т се доставя с уникален калъф Quantum Bumper Case Cyborg Cyan
(снимка: OnePlus)

Виваком пуска на пазара от днес смартфони OnePlus. Първите два модела, които телекомът предлага на потребителите в България, са актуалните OnePlus NORD N10 и OnePlus 8Т.

OnePlus NORD N10 идва с четворна задна камера, мощен процесор Snapdragon 690, качествено аудио и голяма батерия. Смартфонът се доставя в комплект с безжични слушалки Oneplus Bullets Wireless Z на цена от 22,98 лв. на месец с тарифен план Smart U.

Моделът има 6,49-инчов OLED дисплей с честота на опресняване на картината 90Hz.  Разполага със 128 GB постоянна памет с възможност за разширяване до 512 GB. Батерията е с капацитет 4300 mAh.

OnePlus NORD N10 има 6,49-инчов OLED дисплей с честота на опресняване 90Hz
(снимка: OnePlus)

Феновете на фотографията ще оценят възможностите на четворната камера. Тя включва 64 МР основен сензор, 8 МР ултраширокоъгълен обектив за панорами, 2 МР макро-обектив за детайлни снимки отблизо и 2 МР сензор за дълбочина. За селфи устройството предлага 16 МР предна камера.

Другият модел, OnePlus 8Т, се доставя в комплект с калъф Quantum Bumper Case Cyborg Cyan на цена от 49,98 лв. на месец с план Smart U. Той има 6,55-инчов Fluid AMOLED дисплей и процесор Qualcomm Snapdragon 865.

OnePlus 8Т разполага с 6,55-инчов Fluid AMOLED дисплей
(снимка: OnePlus)

Специална, многопластова система за охлаждане поддържа компонентите хладни. Това е смартфон за гейминг, гледане на 4K филми и стрийминг на живо. Моделът е оборудван с батерия 4500 mAh и функция за бързо зареждане.

OnePlus 8Т предлага четворна задна камера за ясни снимки дори при слаба осветеност. Камерата се състои от 48 МР основен сензор, 16 МР ултраширокоъгълен обектив, макро-обектив и монохромен обектив. А за любителите на селфита е предвидена 16 МР предна камера.

Компанията OnePlus стана известна с емблематичните си Android модели в премиум сектора, като успя за по-малко от 6 години да лансира над 15 успешни модела, с които се нареди в топ 5 на големите производители на висок клас смартфони в света. Сега тя навлиза и в сегмента на смартфоните от среден клас с по-достъпни като цена модели.

Коментари по темата: „Виваком добавя OnePlus към гамата си от смартфони”

добавете коментар...

  1. :o)

    мани мани ще ги пробутват на бабички и дядовци за “преподписване” и после ще стигнат до внуците ще поработят няколко месеца и ще приключат като китайски боклук какъвто са…

Коментар