Krypton 550 – ефектна геймърска мишка за 20 милиона клика

Мишката е затворена в ултралек перфориран панел с PRISMO осветление
(снимка: Genesis)

Нов модел мишка с разширена функционалност обяви полският бранд за гейминг периферия Genesis. Krypton 550 е бюджетен наследник на представения по-рано през годината модел Xenon 800 и притежава голяма част от неговите характеристики и дизайн.

Krypton 550 идва с прецизен сензор и богат на опции софтуер, а целият комплект е затворен в ултралек перфориран панел с PRISMO осветление. Софтуерът на новата мишка на Genesis позволява на потребителите да променят функциите на всеки от седемте бутона на мишката, да създават макроси и да ги запазват във вградената памет.

Krypton 550 се свързва към компютъра през USB с 1,8-метров кабел
(снимка: Genesis)

Моделът е оборудван с PixArt PMW 3325 сензор, който позволява ускорение до 20G и проследява движенията със скорост до 100 инча в секунда. Чувствителността на сензора може да бъде конфигурирана от 200 до 8000 DPI.

Благодарение на перфорирания си корпус с тегло от 70 грама, Genesis Krypton 550 се оказва интересно предложение за феновете на FPS, търсещи бързина и прецизност в комбинация с издръжливост и възможност за персонализиране.

Скрол бутонът, вътрешността и долните ръбове са оборудвани с RGB LED осветление
(снимка: Genesis)

За новата си геймърска мишка Genesis е избрала суичове Huano с издръжливост до 20 милиона клика. Скрол бутонът, вътрешността и долните ръбове са оборудвани с RGB LED осветление. Потребителите могат да избират измежду 16 милиона цвята, както и да се насладят на ефекта PRISMO.

Genesis Krypton 550 се свързва към компютъра с 1,8-метров кабел, затворен в текстилна оплетка, за да осигури максимална здравина и по-дълъг жизнен цикъл. Допълнително е предвидена възможност за избор между бяла и черна версия на мишката.

Потребителите на Krypton 550 могат да избират измежду 16 милиона цвята
(снимка: Genesis)

Krypton 550 се предлага отскоро на пазара у нас от партньорите на Genesis. Цената на мишката е около 50-60 лв. с включен ДДС и гаранция от две години.

Коментари по темата: „Krypton 550 – ефектна геймърска мишка за 20 милиона клика”

добавете коментар...

  1. Симо

    Аз пък си имам един жив плъх, винаги ми е в гащите и е много шавлив и непослушен, само една знае как да го приспива

  2. ха

    Мишка като мишка. Аз напоследък си мисля за специализирани видове мишки направени специално за конкретни видео игри. Подобен продукт би бил трепач…

Коментар