Мултирама сближава ежедневието с технологиите – 0% лихва за всички продукти

Мултирама България ООД, водеща верига за IT продукти, предлага единствена по рода си лятна оферта от 0 % лихва за всички продукти в търговската верига. Уникалното предложение стартира на 06.06 и завършва на 03.07 2009 г. То е валидно за покупки от 2 до 12 месечни вноски, направени с EuroLine American Express, Visa Electron, или EuroLine и Visa cards на Пощенска банка.
Клиентите на Мултирама могат да се възползват от офертата във всички седем магазина на Мултирама (ул. Солунска София, Бизнес Парк София, Пловдив, Бургас, Варна, Плевен и Русе).
Също така, Мултирама има специална оферта за тези, които искат да отидат на ваканция, но трябва да имат връзка с работата си, както и за тези, които искат да получат най-доброто съотношение цена качество, но не искат да избират дали да похарчат парите си за ваканция или за лаптоп. Това е много добра оферта за хората, които живеят в несигурното време на криза, когато не харесват самата мисъл за лихви. За всички тези хора, Мултирама предлага:
Fujitsu AMILO Pi 3525 лаптоп – 0% лихва и безплатна застраховка от Interamerican за 1 година!
Мултирама PC Expert предлага уникалната комбинация от 2 GHz с 250 GB HDD, памет 3072 MB и 15.4″” екран. Лаптопът пристига с Windows Vista Home Premium и… подарък!
Мултирама и Interamerican се грижат този лаптоп да бъде пазен не само от ангел пазител, но и от безплатна застраховка от Interamerican с продължителност 1 година! По този начин, притежателят на лаптопа няма да се страхува да използва основното му предимство – мобилността.

Коментар