Walking Pad R1 Pro – фитнес пътека „две в едно”

Walking Pad R1 Pro е лека, здрава и стилна фитнес пътека

Фитнес заниманията вече са част от ежедневието на съвременния човек, благодарение и на факта, че уредите за тази цел са достъпни за използване не само в центровете, но също у дома и в офиса. Пътеките за бягане и ходене са сред най-популярните фитнес уреди. Ще ви представим един интересен продукт с развита функционалност и същевременно компактен за съхранение.

Фитнес уредът Walking Pad R1 Pro, предлаган в онлайн магазина Cafago на цена от 475,99 евро, представлява устройство „две в едно”, което съчетава пътека за ходене и бягане, като така отговаря по-пълноценно на нуждите от спортуване на членовете на цялото семейство.

Walking Pad R1 Pro е „две в едно” фитнес уред – пътека за ходене и пътека за бягане

Уредът има лека и здрава алуминиева рамка, пътека от влакна с висока плътност и многослоен щит, който поглъща ударите и намалява шума, като така прави упражненията по-тихи и безопасни.

R1 Pro се отличава със своята сгъваема конструкция. Уредът може да се сгъва изключително лесно на 180 градуса, за да стане наполовина по-малък при съхранение, включително вертикално. Освен това е много тънък – само 15 см, което улеснява още повече съхранението у дома и в офиса, където обикновено липсва място.

Walking Pad R1 Pro може да се сгъва наполовина и да се съхранява вертикално

Пренасянето на пътеката също е улеснено, благодарение на вградените колелца. За максимално удобство уредът е снабден с холдер на мобилен телефон или таблет, благодарение на който човек може да се забавлява с видео или чат с приятели, докато спортува. В допълнение, предвиден е и LED панел за фитнес данните.

Бягащата пътека поддържа два спортни режима, съответно за ходене със скорост до 6 км/ч и за бягане с до 10 км/ч. Конструкцията позволява вмъкване на част от уреда под работното маса, така че човек може да съчетае служебните си задачи със спортуване.

Walking Pad R1 Pro може са ползва и по време на работа, като влиза под масата

В пътеката са вградени сензори, които следят движението на спортуващия с цел автоматично настройване на скоростта. Но това е само един от начините за регулиране на пътеката – тя може да се управлява и ръчно с дистанционното, както и чрез мобилно приложение, което позволява превключване на режими, пускане, ускоряване, забавяне, спиране и други операции.

Walking Pad R1 Pro е функционален, практичен и удобен за съхранение

Walking Pad е лек, но същевременно здрав и издръжлив уред, който може да поеме натоварване до 110 килограма. Задвижва се от безчетков мотор с мощност 1,25 кс. Поддържа скорости от 0,5 до 10 км/ч и е подходящ за хора на възраст от 14 до 65 години. Има размери 150х72х90 см разгънат и 98х72х15,5 см в сгънато състояние, а теглото му е 33 кг.

Фитнес пътеката Walking Pad R1 Pro е достъпна в момента за предварителни поръчки на цена от 475,99 евро, с безплатна доставка от склад в Германия.

Коментари по темата: „Walking Pad R1 Pro – фитнес пътека „две в едно””

добавете коментар...

  1. Борислав Кръстев

    По-важно е не хора на каква възраст поддържа, това си зависи от хората, а до какви килограми.

Коментар