Urevo U1 Treadmill и ACGAM Electric Standing Desk – здравословно работно място

Комбинацията от пътека за ходене и регулируемо бюро прави работата по-здравословна

Вкъщи или в офиса, работата на компютър води до обездвижване и съпътстващи проблеми за здравето. Можете да избегнете това с комбинация от две технологични приспособления – пътека за ходене/бягане и електрическо бюро с регулируема височина.

Двата уреда – Urevo U1 Treadmill & ACGAM Electric Standing Desk – могат да осигурят желания комфорт и здравословен начин на работа за всеки, който иска да поддържа добра физическа форма, докато в същото време изпълнява служебните си задължение или прави бизнес. Комбинацията се предлага в момента на промоция в онлайн магазина Geekbuying с купон UREVOAC за $10 отстъпка за първите 100 бройки.

Пътеката за ходене Urevo U1 Treadmill е тънка, обезопасена и лесно управляема

Позната на фитнес любителите, пътеката за бягане/ходене Urevo U1 Treadmill е тънка само 6,5 см и същевременно здрава и стабилна, така че да поеме товар до 90 кг. Можете да ходите или тичате по нея със скорост до 6,0 км/ч, като се възползвате от три предварително дефинирани спортни режима.

Управлението е максимално улеснено и удобно – с компактно дистанционно, с което можете да пускате и спирате пътеката, както и да увеличавате и намалявате скоростта. Нещо повече, в предния край на пътеката има LED дисплей, който показва скорост, изминато разстояние, изгорени калории и други ценни данни.

Пътеката за ходене се съхранява лесно, тъй като е сравнително лека – тежи 25 кг, и доста тънка – дебелината ѝ е само 6,5 см, благодарение на което можете да я поберете под всеки диван, когато не я използвате. Интегрираният дизайн не изисква монтаж и инсталиране.

Urevo U1 е обезопасен уред. В него са вградени защити срещу хлъзгане, анти девиация, заключване срещу деца, ограничение на скоростта за новаци, защита при липса на натоварване и др. Не на последно място това е тих уред – шумът от него не превишава 62 децибела.

Бюрото ACGAM Electric Standing Desk може да се регулира по височина, дължина и ширина

Пътеката за бягане може да се съчетае с електрическо бюро с регулируема височина. Това е моделът ACGAM Electric Standing Desk (с подарък Foot Pad), който е направен от здрава  и лека алуминиева сплав. Всъщност конструкцията позволява не само регулиране на височината, но върху нея могат да се поставят плотове с различна дължина и ширина.

Така например, височината на бюрото може да се настройва в диапазона от 70 до 115 см, ширината от 60 до 80 см, а дължината – от 105 до 165 см. Сглобяването на конструкцията отнема около 10 минути.

За максимално удобство е предвидена възможност за запомняне на 3 височини на бюрото – това става лесно чрез бутоните на предния панел, където на дисплей се показва височината и има две стрелки за регулиране нагоре и надолу.

Предвидени са също токова защита, както и система за защита при намаляване на височината, така че плотът да не се удари в друга мебел – например шкафче, което обикновено поставяме до или под бюрото.

Двата продукта поотделно струват по $289,99 с купон за отстъпка UREVOAC. В рамките на текущата промоция Urevo U1 Treadmill & ACGAM Electric Standing Desk в пакет се предлагат по-изгодно – за $569,98 с доставка до България от европейски склад на символична цена от $0,22.

Коментар