Две дигитални агенции се обединиха

Сделка на две агенции консолидира пазара на дигитален маркетинг
(снимка: CC0 Public Domain)

Дигиталната агенция WEDEOM се присъедини към SEOMAX, базирана в Пловдив. Основателят на компанията Добромир Милчев поема поста Мениджър бизнес развитие в SEOMAX, според официалната информация, разпространена до медиите.

Присъединяването на WEDEOM е логична стъпка в развитието на партньорските отношение на двете агенции, коментираха управляващите съдружници на SEOMAX – Любомир Атанасов и Петър Дяксов. Финансовите параметри на сделката не бяха обявени.

„Сферата на дигиталния маркетинг, като услуги, събития, специалисти, клиенти, обучения – има нужда от демонстриране на такъв тип професионални, доброкачествени трансформации”, заявиха от компанията.

WEDEOM оперира на пазара за онлайн услуги от 2015 г., като се занимава основно с изработка на онлайн магазини с OpenCart, SEO оптимизация на сайтове, онлайн реклама във Facebook и Google реклами.

SEOMAX очаква включването на опитните специалисти на WEDEOM в екипа да доведе до по-високи резултати в работата с клиенти и партньори. Преди няколко месеца дигиталната агенция откри свой криейтив отдел във Варна.

Започвайки като маркетинг звено на Интернет Медия Груп, сега SEOMAX е разпознаваема агенция за дигитален маркетинг на национално ниво. Напоследък компанията разширява екипа услугите си и излиза на международния пазар.

Коментар