Върховият плейър S9 излезе на пазара у нас




















Върховият мултимедиен плейър S9 на Cowon Systems вече е достъпен и на пазара у нас, съобщи доставчикът emag.bg.

Плейърът впечатлява не само с дизайн и характеристики, но и с много високо качество на възпроизвеждане. В него е вградена аудиотехнология, използвана от звукозаписните компании.

S9 разчита на двуядрен процесор и предоставя ултрачувствителен сензорен дисплей.

Енергоспестяваща иновация осигурява на потребителите 55 часа музика и 11 часа филми само с едно зареждане на батерията.

3,3-инчовият AMOLED (аctive-matrix organic LED) дисплей е способен да изобразява 16 милиона цвята и да възпроизвежда богати и живи видеокартини. Благодарение на органичните светодиоди, изображенията на екрана са видими от почти всеки ъгъл, както на тъмно, така и при директна светлина.

Технологията AMOLED преобразува електрическите сигнали във видео изображение 1000 пъти по-бързо от конвенционалните LCD екрани и не оставя следи при възпроизвеждане на бързодвижещи се кадри.

Cowon S9 има TV-OUT вход/изход и поддържа повече видео формати и субтитри, отколкото други портативни мултимедийни плейъри.

Аудио технологията BBE+ прави световен дебют с Cowon S9. Тя е оптимизирана за портативни мултимедийни устройства и дава близко до естественото звучене.

Корпусът на Cowon S9 е с нежна извивка, наподобяваща формата на водна капка, за да пасне идеално в дланта на човешката ръка.

Плейърът позволява разглеждане на фото и документно съдържание, включва електронен речник, радио и други екстри. Максималнoто време за режим на готовност е 350 часа.

Cоwon S9 се доставя във варианти с 4, 8 или 16 GB вградена памет. Цените започват от 389 лв. за модела с 4GB.

Коментар