„Ледена епоха 3” носи куп награди на феновете




















Филмът "Ледена епоха 3: Зората на динозаврите", който се очаква да бъде хит на лятото, ще донесе много награди на запалените фенове. Вчера стартира национална промоция с 3000 подаръка за зрители, които регистрират билета си в сайта на кино Арена, съобщи разпространителят на игри Пулсар.

Сред наградите са компютърни игри "Ледена епоха 3" и "Ледена епоха 2", тениски и плакати с героите на филма, ученически раници, детски дрешки и шапки и пликове с шоколадови яйца.

Едновременно с филма се промотира и видео играта "Ice Age: Dawn of the Dinosaurs". Също като предшественика си "Ice Age: The Meltdown", тя е базирана на едноименен анимационен филм на кино компанията Twentieth Century Fox.

В играта се чуват гласовете на Рей Романо, Джон Легизамо, Куийн Латифа и Джош Пек в ролите на странното стадо от праисторически животни, които се отправят на спасителна мисия през тундрата и отвъд нея. По време на своите приключения те срещат нови приятели и откриват мистериозен свят, изобилстващ от богата растителност и населен от страховити динозаври.

За първи път в игра от поредицата Ice Age играчите поемат ролята на няколко герои – великодушният мамут Мани, сериозният, но глуповат ленивец Сит, смелият саблезъб тигър Диего, любимецът на феновете – катерицата Скрат и други.

Геймърите получават и геймплей съвети от двойката шантавите опосуми Краш и Еди и от женския мамут Ели.

Всеки герой притежава индивидуални сили и умения, които предоставят голямо разнообразие от геймплей преживявания, докато играчите преминават през повече от 15 нива. Те могат да се кооперират със свои приятели в 8 състезателни мултиплеър мини-игри, които са още една новост за франчайза.

Коментар