Neon 600 RGB – комфортни слушалки за гейминг

Гъвкавата лента на Neon 600 RGB се адаптира перфектно към всяка форма на главата
(снимка: Genesis)

Нов модел слушалки на полския бранд Genesis e създаден за геймъри, които искат да посрещнат победите със стил. Neon 600 идват с атрактивна RGB подсветка, премиум клас 50 мм говорители и висококачествен микрофон за кристална комуникация по време на игра.

Моделът предлага RGB подсветка с до девет режима с избор на различни цветове, включително дъга (rainbow). Слушалките са оборудвани с всепосочен микрофон, който няма да разочарова и най-взискателните геймъри. Благодарение на гъвкавия му дизайн може лесно да се регулира за оптимално позициониране.

Арсеналът на Neon 600 RGB се допълва от висок клас 50 мм говорители, които гарантират чист звук. В допълнение, преобразувателите осигуряват широка честота в диапазона между 20 – 20 000 Hz, доставяйки силен бас и специално оптимизиран звук за гейминг.

Neon 600 RGB са оборудвани с висок клас 50 мм говорители
(снимка: Genesis)

Neon 600 RGB имат удобна гъвкава лента, която се адаптира перфектно към всяка форма на главата, за да осигури максимален комфорт. Висококачествената кожа гарантира безупречен външен вид за дълго време. Neon 600 RGB имат и ергономични наушници, които пасват на всяко ухо, подобрявайки аудио изживяването по време на гейминг битки.

Слушалките са оборудвани с 2 x 3,5 мм мини жак, благодарение на който играчите могат да разчитат на надеждна свързаност във всяка ситуация. Кабелът с оплетка е с дължина от 2,3 метра, осигурявайки оптимален обхват, без да ограничава движенията.

RGB подсветката поддържа девет режима с избор на различни цветове
(снимка: Genesis)

Ергономичните контролери, вградени в слушалките, дават постоянен и удобен достъп до най-необходимите функции като пауза, възпроизвеждане или промяна на силата на звука.

Геймърските слушалки Neon 600 RGB ще се предлагат на българския пазар от официалния дистрибутор PolyComp на цена около 70 лв. с ДДС от началото на месец март.

Коментар