Стартира телефонният указател на М-Тел

От утре, 30 октомври, стартира телефонният указател на М-Тел Contact. С него за първи път у нас търсената информация ще се получава не само чрез обаждане на телефонен номер, но и с изпращане и получаване на кратко текстово съобщение.
Клиентите на М-Тел могат да направят справка за телефонен номер в М-Тел Contact по два начина. С обаждане на номер 11888 може да бъде получена информация от оператор или от автоматична система, както и да се осъществи директно свързване с търсения телефонен номер. Цената за обаждане към 11888 е 39 ст/мин., като след първата минута таксуването се извършва на всяка секунда.
Информация за търсения телефонен номер може да се получи и с изпращане на SMS на номер 11888. Цената на едно изпратено съобщение е 25 стотинки. В него трябва да се посочат критерии за търсене – име на абонат или фирма и населено място. Системата автоматично връща отговор с намерения резултат.
Телефонната справочна услуга М-Тел Contact позволява намиране на информация както за частни лица с абонаментен договор или предплатена карта, така и за фирми, обекти и организации. Търсенето може да става по име, адрес, предмет на дейност и др.
Включването на координати в М-Тел Contact е безплатно. Необходимо е единствено да се попълни заявление, в което се посочва кои персонални детайли да бъдат достъпни при търсене. Опцията се предлага на всеки нов абонат при подписване на договор.
Базата данни на М-Тел Contact е изградена с участието на частни и корпоративни клиенти на М-Тел и в сътрудничество с Catalog.bg.

Коментар