Radeon RX 6700 XT вдига адреналина при игрите

Radeon RX 6700 XT е базирана на RDNA 2 архитектура и включва 12GB GDDR6 памет
(снимка: AMD)

AMD пусна на пазара новата графична карта Radeon RX 6700 XT, оптимизирана за висока производителност, удивителни изображения и разширени софтуерни функции за гейминг с резолюция 1440p.

Базирана на RDNA 2 архитектура, снабдена с 96MB Infinity Cache, AMD Smart Access Memory технология и 12GB GDDR6 памет, Radeon RX 6700 XT осигурява до 2 пъти по-висока производителност в избрани игрови заглавия в сравнение с графичните карти от предишното поколение, съобщиха от AMD.

Картата се позиционира от AMD като „перфектният ъпгрейд за безкомпромисен гейминг” при максимални настройки за днешните AAA и еСпорт игри.

Графичните карти Radeon RX 6700 XT са достъпни от сайта на AMD, както и от глобалните търговски вериги и магазини. Различни модели ще бъдат предлагани от производители като ASRock, Asus, Gigabyte, MSI, PowerColor, Sapphire, XFX и Yeston.

С графичните карти Radeon RX 6700 XT и процесорите Ryzen 5000 серия, AMD предлага желаната комбинация от високопроизводителни CPU и GPU за най-висок клас гейминг платформи.

Коментар