ESL България и Animes-bg.com ще разтърсят София с грандиозно парти








На практика четвъртият сезон на ESL Pro Series, или с други думи Професионалните серии на България, завърши. Остана само едно събитие, което определено е и най-важното за сезона. Да, става дума за грандиозния финал на Про сериите, който се осъществява с подкрепата на БТК.

Сезон IV спокойно може да бъде наречен „Сезонът на изненадите”, защото предложи много обрати, напрежение и неизвестност буквално до последната минута. Някои от участниците ще искат да си спомнят дълго за този сезон, а други ще се стараят да го забравят максимално бързо.

Ние от ESL България искрено се наслаждавахме на всяка една среща, на всеки един мач и благодарим на всички отбори за шоуто, което създадоха. Надяваме се, че и всички фенове на гейминга се чувстват по същия начин.

Краят на забавлението EPS IV ще е подобаващ. На 18 юли 2009 София ще бъде разтърсена от Гранд финалите, където ще бъдат определени и новите шампиони на България. Събитието ще се състои в “Парти център 4КМ” и ще включва много изненади, музика, томболи и игри.

ESL България съвместно с Animes-bg.com ще ви накарат да забравите поне за едно денонощие всички проблеми и да се забавлявате с това, което наистина обичате – музиката и игрите в компанията на стотици фенове от цялата страна. Ще видите най-добрите отбори и играчи на България, ще наблюдавате невероятните срещи от финалите на огромни екрани и ще имате възможността да спечелите някоя от 500-те награди, а също така и да вземете участие в отворените турнири по StarCraft: Brood War, Street Fighter 4 и Guitar Hero.

След всичко това ще се забавляваме заедно с яките сетове на много български и международни DJ-и на After Party, което ще продължи до ранни зори.

Дневната част от събитието ще има входна такса от 10 лева и ще бъде разделенa на няколко зони. Тези, които искат да гледат само EPS финалите и да участват в отворените турнири няма да има нужда да плащат, но няма да имат достъп до Party частта, в която ще се провеждат много томболи с награди и ще бъде разрязана огромна торта за четвъртия рожден ден на Animes-bg.com, сайтът, който е и главният виновник това да се случи.

Ако имате желание да преживеете цялото това забавление от първо лице, заповядайте на 18 юли 2009, „Парти център 4КМ”, София, България.

Коментар