Промени в бизнес структурата на HPE у нас

Нова структура ще развива бизнеса с HPE технологични решения на българския пазар
(снимка: HPE)

„Хюлет Пакард Ентерпрайс, управляван от Селектиум” – компанията, която движи бизнеса на HPE в България, обяви нова структура, по-силен фокус към локалния пазар и кадрови промени.

Мария Косанова, досегашен мениджър „Технологични услуги”, ще заеме позицията търговски директор. Ираван Хира, който работи от 20 години в структурите на HP, напуска компанията.

Българският екип ще работи в клъстер със словенския екип, ръководен от Изток Кланчник, който става управляващ директор за България. Той е водеща фигура в HP, HPE и Селектиум Словения през последните 10 години.

В новата си роля Мария Косанова ще ръководи търговския екип и отдела, който отговаря за доставката на технологичните услуги на „Хюлет Пакард Ентерпрайс, управляван от Селектиум”.

„Ще запазим фокус върху доставката на ИТ решения… и ще поставяме винаги на първо място важността на партньорската мрежа за развитието на устойчив бизнес”, коментира Мария Косанова.

„В тази връзка ще стартираме и предлагането на нова услуга „ИТ модел базиран на потребление, на място при клиента”, която да адресира новите пазарни възможности с висок потенциал”, допълни тя.

Коментар