М-Тел с първо участие на БАИТ Експо

М-Тел ще участва за първи път на изложението за високи технологии и комуникации БАИТ Експо. Щандът, с който компанията ще се представи, е проектиран от дизайнерката Анриет Денис. Тя е завършила „Интериор и дизайн” в Белгия и седем години е ръководила отдел в студиото на един от най-култовите съвременни архитекти Жан Нувел. Анриет Денис е популярна у нас с уникалните си мебели и интериорни решения в изискани апартаменти, хотели и ресторанти като Чекпойнт Чарли и Palette.
Основен акцент в представянето на М-Тел на БАИТ Експо ще бъдат бизнес-решенията и мобилният Интернет. Компанията ще демонстрира уникалните за българския пазар продукти Vоdafone Mobile Connect Card, BlackBerry, модемът Little box и други. На щанда ще има и специално обособена част, посветена на Vodafone live!.
Посетителите ще имат възможност да тестват продуктите на оператора. Всеки клиент ще може да получи консултация от експерти на компанията в различни области.
В рамките на изложението, което стартира утре, операторът ще организира и две презентации. Едната ще бъде посветена на интеграцията на Vodafone live! с предоставянето на услуги за трети страни, а в рамките на втората ще бъдат представени решения за мобилен Интернет.

Коментар