Изгодни пакети за бизнеса предложи vivatel








Пет нови абонаментни плана Ultima пуска от днес операторът vivatel.

Предложенията са насочени към корпоративни потребители, които ще получат по 900 включени минути за разговори към всички мрежи – тази на vivatel, фиксирани и мобилни мрежи в България и международни дестинации в САЩ и Европа.

Тарифните планове отговарят на потреблението на всякакви бизнес сегменти – от най-малките фирми до компании с голямо потребление на телекомуникационни услуги.

Потребителите могат да избират измежду пет пакета – Ultima 40, Ultima 90, Ultima 150, Ultima 300 и Ultima 900, наименованието на които отговаря на общия брой включени минути за разговори с мобилни и фиксирани мрежи в България, Европа и САЩ.

Основното предимство на новите абонаментни планове е, че с тях разговорите в бизнес групата са безплатни и не черпят от включените в пакета минути към БТК, vivatel и останалите мрежи. Така потребителите могат да говорят неограничено в своята група, без това да повлияе на месечната им сметка, уточни vivatel.

Месечната такса за най-малкия пакет Ultima 40, например, е 5,90 лева с 40 включени минути.

Най-големият пакет Ultima 900 се предлага за 64,90 лв. месечно. В него са включени 300 минути към фиксирани оператори в България, 300 минути към мрежата на vivatel и още 300 минути към останалите мобилни оператори в България, фиксирани мрежи в Европа и мобилни и фиксирани мрежи в САЩ и Канада. 

по темата: „Изгодни пакети за бизнеса предложи vivatel”

добавете коментар...

  1. честито

    И минималната продължителност на разговор е 60 секунди, вече …

Коментар