СБС Консулта България организира ERP семинар

СБС-Консулта България ще отбележи тазгодишното си участие на най-престижното изложение на информационни технологии у нас BAIT Експо 2006 със семинар на тема „Интегрирани софтуерни системи за управление на производствените, търговски и финансови процеси в компанията”.
Семинарът ще се проведе на 2-ри ноември, четвъртък, от 14:00 в зала „Руен” в сградата на Интер Експо център. Основните акценти на събитието ще паднат върху ключовите моменти при избора на ERP система, както и върху опита на СБС Консулта България при внедряване на ERP системи във водещи фирми в различни браншове.
СБС Консулта България, представена от г-н Александър Сталянов, Търговски директор на компанията, ще запознае гостите с мащаба и дейността на компанията на българския пазар, както и с успешно реализираните ERP проекти при EPIQ Електроник Асембли, Алукьонигщал България и Радисън САС хотел.
На семинара ще присъстват редица водещи български и чуждестранни компании с български офи­­­­­­си в областта на търговията, производството, фармацията и услугите, които ще имат възможността да обменят управленска практика и знания в ре­а­ли­за­ция­­­­та на ERP про­­екти.
СБС – Консулта България е изключителен дистрибутор на софту­ер­ни­те ре­ше­ния на Epicor|Scala на българския пазар.

Коментар