Включени минути за разговори в България и чужбина с Globul National 25

София, 20 юли 2009 г. – До 200 минути на месец за разговори с номерата от групата За приятели и по 30 минути за разговори с всички национални мрежи и за международни разговори до мрежите от Зона 1 предлага новата абонаментна програма GLOBUL NATIONAL 25.

С GLOBUL NATIONAL 25 абонатите ще разполагат с по 100 включени минути за разговори с три номера от мрежата на GLOBUL, включени в групата За приятели и по още 100 промоционални минути за три или шест месеца потребление в зависимост от срока на сключения договор.

Месечната такса за програмата GLOBUL NATIONAL 25 е 11,90 лв. като клиентите, които подпишат своя договор до 31 август 2009 г. ще заплащат и два пъти по-ниска месечна такса за период от до шест месеца.

След изчерпване на включените минути, разговорите с номерата от групата За приятели ще се струват само 0,10 лв. на минута, а всички останали национални разговори – 0,32 лв. Международна зона 1 включва фиксираните и мобилни мрежи в САЩ, Канада и Русия и почти всички фиксирани мрежи в Европа, Япония и Израел.

Абонатите, ползващи абонаментните програми GLOBUL NATIONAL 50 и GLOBUL NATIONAL 100 вече могат да използват включените минути за разговори с всички национални мрежи и за международни разговори до мрежите от Зона 1. .

Абонаментните програми GLOBUL NATIONAL 25, NATIONAL 50 и NATIONAL 100 са валидни за всички нови и настоящи клиенти на GLOBUL, както и за абонатите, които подновят своя договор по програма Заедно.

Всички цени са с включен ДДС.

Коментар