Безплатен софтуер управлява бизнес процеси

Първият в света безплатен софтуер за управление на бизнес процеси (BPM) разработи компанията IDS Scheer, представена у нас от Интер Консулт България (ICB).

Софтуерът запознава потребителите с добри практики в моделирането и управлението на бизнес процеси и със средствата на ARIS. Лесният за употреба и иновативен интерфейс за моделиране води до мигновени резултати, посочиха от ICB.

Вградените успешни референтни модели, методи и индустриални стандарти улесняват процеса на взимане на управленски решения и подобряват цялостния контрол и проследимост в организациите.

Продуктът е предназначен за малки и средни предприятия и за потребители, които искат да придобият познания по управление на бизнес процеси.

Налице е възможност за прехвърляне на резултатите от ARIS Express към професионалните средства за моделиране на ARIS BPM. Сайтът на разработчика предлага и безплатни учебни материали.

Желаещите да тестват продукта, могат да се регистрират в общността на ARIS обществото и да получат бета версията, или да се обърнат към българския партньор на разработчика.

До излизане на ARIS Express остават 50 дни, показва броячът в сайта на компанията.

Официална страница: ARIS Community

Коментар