Roborock H7 – лека и мощна ръчна прахосмукачка

Roborock H7 е лека, удобна, мощна и функционална ръчна прахосмукачка

Пореден хит при ръчните прахосмукачки идва на европейския пазар. Това е един лек, но мощен и функционален модел Roborock, който ще направи почистването на дома приятно занимание.

Европейската премиера на новата ръчна прахосмукачка Roborock H7 е тази седмица с атрактивна отстъпка от цената. В периода от 2 до 5 юни моделът може да се поръча за 369 евро (вместо за $399) с купон за отстъпка от $30 в онлайн магазина Geekbuying, който всеки може да получи след имейл регистрация.

Roborock H7 впечатлява с няколко ключови характеристики

С какво се отличава Roborock H7? На първо място, с екстремната смукателна мощност от 160AW, благодарение на което прахосмукачката може да извлече мръсотията от дълбоки килими, легла, седалки на кола и др.

Roborock H7 има впечатляваща смукателна мощност 160AW

Друго отличително предимство на H7 е нейната способност за дълготрайна работа. Мощната 80Wh литиево-полимерна батерия осигурява 90 минути непрекъснато почистване в режим еко и 8 минути в режим Max, преди да се наложи презареждане. А то е много бързо – батерията се зарежда за 2,5 часа. Нещо повече, батерията запазва 85% от капацитета си след 400 цикъла на зареждане.

Roborock H7 филтрира въздуха чрез петстепенна система, множество циклони и двойни филтри, включително HEPA филтър, за да елиминира замърсители и алергени, включително 99,99% от частиците с големина само 0,3 микрона. От прахосмукачката излиза само чист въздух.

Roborock H7 почиства твърди настилки, килими, легла и седалки на коли

Важна характеристика на H7 е поддръжката на опционална торбичка за прах, което означава по-удобно обслужване на прахосмукачката и чист контейнер. Освен това кошчето за боклука и филтрите могат лесно да се демонтират и измиват.

Благодарение на мултициклонния си дизайн, H7 поддържа постоянна смукателна мощност при всяко почистване, независимо дали кошчето е вече пълно или батерията е почти разредена. Режим за усилване, Boost Mode, автоматично увеличава засмукването при дълбоко почистване на килими.

Roborock H7 достига и най-високите места за почистване в помещенията

Същевременно, Roborock H7 работи тихо. Неприятният шум, характерен за подобни уреди, е сведен до минимум чрез шумопоглъщащата камера и усъвършенстваното управление на въздушния поток, след което допълнително се намалява от задния филтър.

Тази ръчна прахосмукачка има олекотен дизайн, който я прави много удобна за използване. Новата H7 с тегло едва 1,46 кг се повдига лесно до най-високите части на помещенията и може да се пренася безпроблемно из къщата и до колата.

Roborock H7 разполага с OLED екран, който показва важна информация

Потребителите на Roborock H7 могат лесно да съхраняват допълнителните аксесоари на прахосмукачката, благодарение на докинг станцията MagBase – просто като ги „щракнат” върху магнитната повърхност.

Изчистен OLED екран показва текущия режим, оставащото време на зареждане и други важни показатели. Предвидено е и удобно заключване на захранването, без задържане на спусъка, така че пръстите да останат свободни за почивка.

Roborock h7 се отличава с MagBase технология за лесно закрепване на аксесоарите

Новата ръчна прахосмукачка е достъпна за поръчки тук: Roborock H7 на цена от 369 евро с купон за отстъпка от 30 евро (след имейл регистрация) в периода 2-5 юни, с безплатна доставка от европейски склад.

Коментар