Поликомп с две награди от Dell Technologies

ИТ дистрибуторът Поликомп бе отличен с две награди от Dell Technologies за 2020 г.  
(снимка: PolyComp)

Българският дистрибутор Поликомп (PolyComp) получи две награди на годишното събитие на ИТ гиганта Dell Technologies за Централна и Източна Европа (CEE), на което бяха отличени партньори за постигнатите резултати през 2020 г.

Поликомп е дистрибутор на годината (CS) при клиентските системи и бранд-посланик на Dell, стана ясно на церемонията „Partner Awards Bulgaria 2021”.  Наградата „Distributor of The Year – Client Solutions” бе присъдена на компанията за силни резултати в развитието на бизнеса и най-голяма активна партньорска мрежа за бранда.

Призът „Exellence in Marketing” се дава на Поликомп за дългогодишната работа на екипа на дистрибутора за утвърждаване на Dell като устойчив и разпознаваем бранд в България.

„Последователност, експертност и продажби с добавена стойност са основите, на които стъпваме в нашата работа през 12-годишното ни партньорство с Dell”, сподели Надежда Генова, COO в Поликомп, след приемането на наградата.

Двете отличия са признание за работата на търговските и маркетинг екипи на Поликомп в една изключително динамична и предизвикателна година. „Те нямаше да са реалност без доверието и подкрепата на нашите партньори”, коментираха от компанията.

Коментар