Genesis Selen 400 – безжични слушалки с премиум звук

Безжичните слушалки Selen 400 имат широк честотен диапазон 20 – 20 000 Hz и силен бас
(снимка: Genesis)

Нов модел безжични слушалки Selen 400 с дълъг живот на батерията, премиум звук и висококачествени материали обяви полският бранд за гейминг периферия Genesis. Моделът се очаква на българския пазар в края на юни.

Безжичният дизайн на слушалките предоставя повече свобода по време на гейминг и възможности по отношение на транспортирането в комбинация с батерия, която може да издържи до 15 часа с едно зареждане. Selen 400 могат да се ползват с PC, Nintendo Switch и PlayStation 4 посредством USB приемник.

За премиум звука се грижат 50-милиметрови говорители, които функционират в стерео режим и гарантират качеството на аудиото, което геймърите изискват. В допълнение, широкият честотен диапазон от 20 до 20 000 Hz осигурява силен бас и точно възпроизвеждане на звука.

50-милиметровите стерео говорители гарантират геймърско качество на аудиото
(снимка: Genesis)

Selen 400 са оборудвани с разнопосочен микрофон с висока чувствителност, поставен на гъвкаво рамо, така че потребителите могат удобно да го адаптират към своите предпочитания.

Слушалките на Genesis са изработени от висококачествени материали. Алуминиевата лента за глава осигурява издръжливост, а пяната, покрита с първокласна кожа, придава безупречен вид за дълго време.

Меките наушници не предизвикват усещане за натиск и перфектно изолират звуците от обкръжението. Гъвкавата лента за глава се адаптира към формата и размера на главата за комфорт на всеки геймър.

Алуминиевата лента за глава осигурява издръжливост на слушалките
(снимка: Genesis)

Новите слушалки на Genesis ще бъдат достъпни от края на второто тримесечие на годината в партньорската мрежа на официалния дистрибутор на марката – PolyComp. Според информация от производителя, очакваната крайна цена ще е около 150 лв. с ДДС.

Коментар