Genesis Rhod 350: Яж, пий и играй безкрай

Каквато и да е играта, Rhod 350 може лесно да се адаптира към конкретните изисквания
(снимки и видео: Мария Малцева / TechNews.bg)

Който не е играл никога в живота си на каквато и да е дигитална игра, той не знае какво е да огладнееш и ожаднееш по време на гейминг – хем не можеш да се откъснеш от екшъна, хем примираш. Затова предвидливите геймъри сядат пред екрана задължително с нещо за хапване и пийване под ръка. А предвидливите производители им правят клавиатури, които могат да бъдат засипвани с храна, заливани с напитки и натискани милиони пъти – нерядко с десетки клавиши наведнъж – като Rhod 350 RGB.

RGB подсветка

Как да не е важен атрактивният външен вид?! Клавиатурата блести с феноменална RGB подсветка, която има 11 различни режима. Тя ви позволява да зададете множество ефекти, като Prismo Effect, Wave или Neon. Потребителският режим пък ви позволява да персонализирате цвета, скоростта на ефектите и интензивността на светлината на всяка от седемте зони на клавиатурата.

Анти-гостинг

Genesis Rhod 350 RGB е оборудвана с анти-гостинг система за 19 бутона. Благодарение на това няма да имате тревоги, че някой от клавишите за действие няма да бъде регистриран.

Персонализация

Каквато и да е играта, клавиатурата Rhod 350 може лесно да бъде адаптирана към конкретните изисквания. Възможността за смяна на клавишите със стрелки и WASD ще ви позволи да имате пълен контрол над играта по най-удобния начин, а заключването на клавишите на Windows ще елиминира риска от случайно минимизиране на играта.

Ергономичност

Това е важно – Rhod 350 RGB е оборудвана с подвижна опора за китката. Сгъваемите крачета ще ви позволят да изберете правилния ъгъл на клавиатурата, а неплъзгащите им повърхности ще гарантират, че устройството остава на масата неподвижно дори по време на най-динамичните „блъскания”.

Ефективност

Клавиатурата има изключително тих и ефективен мембранен механизъм, който се характеризира с бързо време за реакция – 8 милисекунди, ниска сила на задействане – 55 грама и чувствителност от 2,5 мм.

Мултимедия

Управлението на мултимедия от нивото на клавиатурата става изключително просто и интуитивно. Благодарение на 12 мултимедийни клавиша, с едно докосване можете да променяте песните и силата на звука им, както и да стартирате приложения като имейл или калкулатор.

Наличност и цена

Геймърската клавиатура Rhod 350 RGB се предлага в търговската мрежа у нас от партньорите на официалния дистрибутор PolyComp. Моделът може да се купи на достъпна цена от около 40 лв. с ДДС и гаранция 2 години.

Мария Малцева

Мария Малцева

Коментари по темата: „Genesis Rhod 350: Яж, пий и играй безкрай”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    Веселяшко заглавие ама най-важното е пропуснато и секса е важен !!!

Коментар