Комплексни услуги за домашни и бизнес клиенти от БТК и vivatel на БАИТ Експо

Българската телекомуникационна компания (БТК) и мобилният оператор vivatel ще предложат комплексни Интернет и мобилни услуги на своите домашни и бизнес потребители по време на тазгодишното издание на БАИТ Експо. Всеки клиент, който се абонира за някой от пакетите за високоскоростен интернет на щанда на двете компании участва в игра с награда iPod 30 GB.
До шест месеца без абонаментни такси към vivatel и Интернет през БТК ADSL със скорост до 4 мегабита е предложението на БТК и мобилния оператор vivatel към българския бизнес. Бизнес клиентите на двете компании ще могат да избират между три различни пакета в зависимост от броя на SIM картите.
При покупка на 5 до 10 SIM-карти с абонаментните програми „Бизнес 1” и „Бизнес 2” от vivatel всеки бизнес потребител на БТК ADSL ще може да увеличи двойно скоростта на ползвания от него високоскоростен Интернет пакетна преференциални цени. По този начин цената на бизнес ADSL пакет със скорост от 1024 Kbps ще струва 61 лв. на месец с ДДС при едногодишен договор. При 24-месечен договор цената пада на 47,40 лв. До момента цената на ADSL бизнес пакет със скорост от 1024 Kbps е 52,80 лв. на месец при двугодишен договор, 2048 Kbps струва 76,80 лв., а цената на ADSL пакет със скорост от 4096 Kbps e 94,80 лв. с ДДС. В зависимост от дължината на договора, бизнес клиентът получава и допълнителна отстъпка от една до три месечни абонаментни такси към vivatel на избрания от него план.
За закупени между 10 и 20 SIM-карти с бизнес пакетите на vivatel, клиентите ще говорят от един до три месеца без абонаментни такси и ще могат да получат двойно увеличение на скоростта на ADSL пакетите си на преференциални цени. Специална премия от страна на БТК е предоставянето на WiFi рутър за безжичен Интернет достъп. Ако заявят 20 или повече SIM-карти, отстъпките от абонаментната им такса към vivatel нарастват на три безплатни месеца при едногодишен договор и на шест месеца при двегодишен.
Два пъти по-бърза ще е скоростта на БТК ADSL пакетите и за домашните потребители на компанията по време на изложението. За тях са разработените два нови пакета, които достигат скорости до 2 мегабита. Досегашните абонати на компанията също могат да увеличат скоростта на своите ADSL пакети.
Скоростта на най-предпочитания сред домашните потребители ADSL пакет “512 Безкрай” се повишава от 512 на 1024 kbit/s като цената остава непроменена – 30,99 лв. за двугодишен договор. За още седем лева абонатите ще могат да сърфират в Интернет със скорост от 2 мегабита. При трите БТК ADSL BIZ пакета за бизнес потребители увеличението е съответно от 512 на 1024 kbit/s, от 1024 на 2048 kbit/s и от 2048 на 4096 kbit/s.
Клиентите, които до момента използват високоскоростната Интернет услуга на БТК, също ще могат да се прехвърлят на пакет с по-голяма скорост. При някои от тях е възможно увеличението на скоростта да достигне 4 пъти, без това да промени цената на месечния им абонамент. Досега например БТК ADSL „512 Безкрай” с 12-месечен договор струваше 39.60 лева. Ако клиентът увеличи скоростта на ползвания от него пакет на 2 мегабита при двугодишен договор, месечната му такса ще падне на 37.99 лв.
Клиентите, които предпочитат мобилната комуникация ще могат да избират сред различните предплатени услуги и абонаментни планове на vivatel – акцент там са услугите viva broadband и vivatel traffic.

Коментар