Turbo Play – усъвършенстван аудио и видео редактор

Turbo Play включва разнообразни инструменти за създаване на съдържание и ефекти
(екранна снимка: Turbo Play)

Turbo Play е един от най-добрите аудио и видео редактори, който предоставя необходимите инструменти за създаване на висококачествено съдържание. С различни функции за редактиране и библиотека с вградени ефекти, това приложение позволява създаване на анимации, видеоклипове и изображения, които могат лесно да бъдат споделени навсякъде.

При стартиране Turbo Play предлага избор между аудио или видео проект. След като направите това, се показва основният интерфейс с обширна работна област и всички инструменти за редактиране.

Разглеждането на програмата не отнема много време, благодарение на удобния графичен интерфейс. Но наличието на множество инструменти може да е малко объркващо за начинаещите. След като свикнете с работното пространство, ще работите по-гладко.

Turbo Play поддържа множество работни пространства и сцени. Можете да работите с неограничен брой песни, слоеве и времеви линии. Всичко това ще ви помогне да създавате и управлявате медийното съдържание с лекота.

Средата на Turbo Play поддържа множество работни пространства и сцени
(екранна снимка: Turbo Play)

Освен презентации с видео, изображения и текст, може да се създавате и 3D анимации. Всичко може да бъде поставено във времева линия, където лесно да се изрязват части от видеото и да се използват допълнителни функции.

Turbo Play разполага с GPU хардуерно ускорение и включва разнообразие от висококачествени ефекти и преобразувания за вашите клипове. Предвидена е и поддръжка на After Effects плъгини и OpenFX ефекти.

Що се отнася до аудио редактора, той позволява работа с неограничен брой песни и множество времеви линии. Разполага с многообразни мелодии и предлага VST 3.x, DMX и ASIO поддръжка, както и дистанционно управление.

Вграденият миксер позволява медиен стрийминг и идва с помощни портове. Разполага с MIDI поддръжка, картографиране на клавиатурата и многолентова VST конфигурация. Налична е и разнообразна библиотека от аудио ефекти: Turbo Play има функции за намаляване на шума, аудио филтриране, реверберация и компресия.

Вграденият миксер в Turbo Lay дава възможност за медиен стрийминг
(екранна снимка: Turbo Play)

На пръв поглед Turbo Play може да изглежда претоварена програма, заради своите многобройни функции, но след време ще се убедите, че си заслужава усилието да я усвоите.

Даунлоуд: Turbo Play

Коментар