Genesis Krypton 200 и 220 – две нови мишки за игри

Чувствителността на мишката Krypton 200 може да се регулира на шест нива
(снимка: Genesis)

Нови геймърски мишки на полския бранд Genesis са оборудвани с програмируеми бутони, вътрешна памет и RGB осветление, като освен това разполагат с ергономичен дизайн и тегло от под 80 грама.

Genesis Krypton 200 разполага с оптичен сензор 6400 DPI, за да осигури необходимите прецизност и скорост по време на игра. Неговата чувствителност може да бъде регулирана на шест нива, а текущата настройка се показва чрез специален индикатор.

Моделът идва с безшумни превключватели, особено полезни по време на нощни гейминг сесии. Черният матов панел разполага с RGB подсветка с PRISMO ефект, която осветява логото на производителя и фината LED лента, вградена в задната част на мишката.

Вторият модел, Genesis Krypton 220, също е оборудван с подсветка. Тази мишка може да се похвали с малко по-агресивна форма и LED ленти, които преминават отстрани.

Основните превключватели също са различни, а издръжливостта им се изчислява на 10 милиона клика. Броят на бутоните и тяхната конфигурация е същият като при модела Krypton 200.

Krypton 220 има по-агресивна форма и LED ленти отстрани на мишката
(снимка: Genesis)

И двата модела разполагат с вътрешна памет за запазване на настройките, като освен това се отличават и с изключително леко тегло – 76 грама за Krypton 220 и 77 грама за Krypton 200. Мишките поддържат ускорение до 22 G и проследяване на движенията със скорост до 66 инча в секунда на 1000 Hz.

Коментар