PolyComp ще предлага сторидж решенията на Dell EMC у нас

Широка гама от сторидж решения на Dell EMC ще предлага на пазара у нас PolyComp
(снимка: Dell Technologies)

Водещият български ИТ дистрибутор PolyComp обяви, че разширява стратегическото си партньорство с Dell Technologies Inc., добавяйки сторидж решенията на Dell EMC към своето портфолио. Това е естествен резултат от дългогодишното успешно партньорство на PolyComp с бранда и проактивното предлагане на пазара на широката гама от решения на производителя.

„Добавянето към нашето портфолио на сториджите на Dell EMC е резултат от стремежа ни да предложим атрактивни и цялостни инфраструктурни решения. Стъпвайки на огромния опит на новия ни партньор, ние ще подкрепим нашите дилъри в ежедневната им работа в тази различна и променлива икономическа ситуация”, каза Надежда Генова, главен изпълнителен директор на PolyComp.

Партньорите на PolyComp могат да разчитат на експертен екип от професионалисти за консултация на всеки етап от жизнения цикъл на един проект, както и на складовите възможности и логистични решения на дистрибутора. Сертифицирани продуктови мениджъри и технически инженери с опит в сървъри, сторидж, мрежови и софтуерни решения са на разположение за избора на решения за различни типове проекти и клиенти.

Dell EMC (до 2016 г. EMC Corporation, днес част от Dell Technologies) е американска мултинационална корпорация със седалище в Хопкинтън, Масачузетс и Раунд Рок, Тексас, САЩ, която предлага на пазара решения за съхранение на данни, информационна сигурност, виртуализация, анализи, облачни изчисления и други продукти и услуги.

Коментар