АСБИС ще предлага у нас решенията на Pure Storage

Решенията на Pure Storage са насочени към корпоративни клиенти и дейта центрове
(снимка: Pure Storage)

Международният дистрибутор ASBISc Enterprises Plc разшири географското покритие на продуктите Pure Storage в България, Северна Македония и Косово. Изцяло флаш-базираните системи за съхранение (All-Flash) на компанията вече се предлагат в 18 държави от региона Европа, Близкия Изток и Африка.

Pure Storage произвежда и доставяй сторидж системи със SSD устройства. Портфолиото на компанията включва няколко продуктови линии: сторидж системи за най-критичните данни – FlashArray //X и //C с блоков достъп, FlashBlade с файлов и обектен достъп и Portworx – платформата за услуги Kubernetes, на която корпоративните клиенти поверяват най-важните си приложения.

„Разширяването на договора с Pure Storage засилва позицията на ASBIS като VAD дистрибутор и доставчик на решения за дейта центрове и корпоративни клиенти в наскоро добавените територии. Скоро ще предложим решенията на компанията на най-големите клиенти в региона”, заяви Марек Хорил, директор продуктов маркетинг в ASBISc Enterprises plc.

Pure Storage работи изцяло с партньори. С разширяване на дистрибуцията в  България, Северна Македония и Косово компанията цели да изгради ефективно работеща партньорска мрежа в тези страни.

Решенията на Pure Storage дават възможност на SaaS компаниите, доставчиците на облачни услуги и клиентите от обществения и корпоративен сектор да ползват сигурни данни в реално време за своите критични приложения, DevOps и съвременни аналитични процеси.

Коментар