Български звуци и емотикони в освежения AБВ*ICQ

Нет Инфо.БГ зарадва българските интернет потребители с усъвършенствана и освежена версия на AБВ*ICQ – първото средство за незабавна комуникация на български език.

AБВ*ICQ 5.1 разполага с всички възможности за онлайн комуникация в реално време, като познатите опции за видео и гласова комуникация и специална функция за чат с много потребители. Различното за българските потребители този път идва от Нет Инфо.БГ. Компанията за медийни продукти и услуги в интернет среда поднася отделен комплект емотикони и типично български звуци, които потребителите могат да даунлоадват от страницата на местния продукт – icq.abv.bg.

Множеството възможности за персонализация позволяват на потребителите да придадат на своето ICQ функции по свой избор и желание, а включените и в тази версия игри гарантират онлайн забавлението. Така Нет Инфо.БГ превръща онлайн комуникацията в по-реално и незабравимо преживяване, в което споделените емоции са още по-лични и неподправени.

С AБВ*ICQ 5.1 забавлението е гарантирано  – опциите за видео и гласов чат доближават общуването до това в реалния свят. Благодарение на функцията “Чат с много потребители”, от средство за обмяна на кратки съобщения, АБВ*ICQ се превръща в лесен за употреба канал за разговор за много приятели едновременно, без нужда от инсталиране на допълнителни програми.

В допълнение, за да може потребителят да придаде на своето АБВ*ICQ уникален облик и функции по свое желание, Нет Инфо.БГ предлага и специален комплект емотикони и аналогичен комплект от типично български звуци, при това с указания за даунлоуд от icq.abv.bg. Звуците са специално изработени и съобразени с действието, което съпровождат, а опцията за изпращане на анимиран поздрав дава още по-голяма свобода за изява на емоцията и чувствата. Така например, стандартният звук за получено съобщение на ICQ може да се замени с типичното за българите “Опааа”.

Докато се възползват от всички възможности за онлайн комуникация в реално време, потребителите могат да се забавляват с познатите от предишни версии игри, като играят сами или с приятел от листата си “лице в лице”. Така например, играта “Камък-Ножица-Хартия” ще е още по-развлекателна с възможността за видео- и гласова комуникация.

За разлика от своя предшественик, достъпът до който бе възможен само за потребители, който имат регистрирана пощенска кутия в АБВ Поща, AБВ*ICQ 5.1 не задължава потребителите да използват точно тази уеб поща и една и съща парола за двете приложения. Разбира се, за заклетите потребители на АБВ Поща, новата версия съдържа специално изнесен бърз бутон за достъп. Нещо повече, потребителите на АБВ*ICQ 5.1 могат да настроят опциите му така, че да получават съобщение всеки път, когато получат ново писмо.

Всички тези възможности в АБВ*ICQ 5.1 са достъпни чрез прозореца “Център Екстри”. И тази версия е напълно защитена от вируси, а присъствието на нежелани потребители – абсолютно невъзможно, благодарение на опцията “разрешение” за добавяне в списъка с контакти.

Коментар