GoodDrive Basket – Pen-drive за майстори

Баскетболната треска от началото на ваканция бе обхванала цяла България. Нейната кулминация ще бъде надпреварата на международни отбори  по баскетбол, което ще се състои  през септември  в Полша. Във връзка с това събитие, производителят на марката GOODRAM от Полша създаде нов специален pen-drive с името GOODDRIVE Basket.

GOODDRIVE Basket е един оригинален  pen-drive не само за фенове на баскетбола, но за всичките, които искат да имат нещо за спомен от баскетболната надпревара. Pendrivе от пръв поглед привлича вниманието ни с оригиналната си форма, приличаща на  баскетболна топка. Изработен  е от специална  смес каучук. Благодарение на този материал е постигнат интересният външен вид и освен това е придадена по-голяма устойчивост към повреди.

Но GOODDRIVE не е оригинална играчка, а едно много практично съоръжение. Полският pen-drive има 4GB памет и благодарение на тази  памет в него може се съхранят до 3000 снимки, 2000 песни или 16 часа филм. Но това не е краят на възможностите на това малко съоръжение с дължина по-малка от  5 см. При комбинация с други избрани устройства nand flash се осигуряват много добри параметри при използването му и трансфер до 15MB/сек.

Създадохме един нов продукт, който е уникален със своите възможности и който да напомня на всички фенове за баскетбола и особенно за българи, които се радват на успехите на техния талантлив  отбор, подчерта Лукаш Грушка от Wilk Elektronik SA, производител на марките  GOODRAM и GOODDRIVE.

GOODDRIVE Basket има вечна гаранция от производителя.

Коментар