Netgear в класацията на Deloitte за най-бързо развиващи се компании

NETGEAR®, Inc. (Nasdaq: NTGR), доставчик на високотехнологични маркови мрежови продукти в целия свят, днес официално обяви, че е номинирана/ класирана в престижната Technology Fast 50 Program на Deloitte за Силициевата долина, сравняваща компаниите, които развиват най-бързо технологии, медии, телекомуникации и биологични разработки, чрез един от националните лидери в бизнес услугите – Deloitte & Touche USALLP. Класирането се базира на процентния ръст на приходите за петгодишен период от 2001 до 2005г.
Patrick Lo, CEO на NETGEAR заяви:Това бе плодотворна година за NETGEAR, през която навлязохме във второто десетилетие не само на технически иновации, но също така и създаването на стабилна доходност за нашите акционери. Ние сме силно развълнувани от получаването на тази награда от Deloitte за нашия изключителен ръст в приходите и печалбата, тъй като това е отличен индикатор за устойчив успех и категорично посвещение в осигуряването на несравними услуги и качество на продукти за нашите клиенти.
За да влязат в Technology Fast 50, компаниите трябва да са отчели оперативни приходи от поне $50,000 през 2001 и $5,000,000 през 2005, да имат централен офис в Северна Америка и да притежават патентованатехнология или патентована/частна интелектуална собственост, която допринася за значителна част от операционните приходи на компанията. Като наградена компания в класацията Technology Fast 50, NETGEAR автоматично бе включена в програмата Technology Fast 500 на Deloitte, която класира топ 500 най-бързо растящите/развиващи се компании в Северна Америка.
Компаниите в класацията на Deloitte Silicon Valley Technology Fast 50, показаха силата, визията и устойчивостта да успяват в днешната изключително конкурентна технологична среда”, заяви Mark Jensen, Partner and National Director of the Venture Capital Services Group, Deloitte & Touche LLP в Сан Хосе. “Ние аплодираме успеха на NETGEAR, осъзнавайки че е един от малкото, които успяват да постигнат ръст с подобен темп през последните пет години.”

Коментар