Германос откри магазин с нова модерна концепция в Карнобат

На 31 октомври 2006 г. нов магазин на ГЕРМАНОС с интериор по последните тенденции за предлагане на мобилни технологии отвори врати в Карнобат. Новият магазин се намира на адрес: бул.”България” 4 и представя най-модерната концепция за предлагане на мобилни технологии в момента. Магазинът беше официално открит от Кметът на община Карнобат инж. Атанас Атанасов и г-н Камен Ванев, Ръкодител „Регионални продажби” на верига магазини ГЕРМАНОС.  
Г-н Камен Ванев от Германос Телеком България, заяви по време на официалното откриване на магазина: „Радваме се, че можем тук, в Карнобат, да представим най-модерната интериорна концепция за магазин ГЕРМАНОС, която илюстрира нашата мисия да правим мобилните технологии достъпни за обикновения човек. С непрекъснатото разширяване на нашата верига ние се стремим винаги близо до нашите потребители да има ГЕРМАНОС, за да ги свързва с технологиите”, – добави Ванев.
Новият магазин ГЕРМАНОС в Карнобат представя най-новата концепция на компанията за предлагане на телекомуникационни продукти и услуги, която е първа по рода си в България. Всички модели мобилни телефони са напълно достъпни и функциониращи, за да може да бъдат пробвани и изучавани на пълно разположение на клиентите. Посетителите на магазина могат да тестват всички функции на телефоните „на живо” и дори да направят обаждане.
Новата концепция на ГЕРМАНОС представлява бъдещето на магазините за мобилни технологии и демонстрира най-пълно мисията на ГЕРМАНОС да прави технологиите достъпни до хората. Това е концепцията на предлагане на технологиите „на живо”, като фокусът на компанията е върху осигуряване на максимално пространство за потребителите да докосват и усещат технологиите, за да могат да имат цялата свобода да направят своя избор. 
По време на официалното откриване на магазина на ГЕРМАНОС, Кметът на община Карнобат г-н Атанасов връчи наградата на спечелилия първата томбола на ГЕРМАНОС в града – Георги Вълев. 34-годишният гражданин на Карнобат, който е един от първите клиенти на новия магазин, спечели сред 15 000 подадени талона нов Samsung E330, след като името му беше изтеглено пред нотариус на 30 октомври 2006 г. в 17:00 ч.
Понастоящем веригата магазини ГЕРМАНОС има 92 магазина в 52 града в страната.  Планът на компанията е до края на годината веригата ГЕРМАНОС да се разшири до близо 100 магазина в цялата страна.

Коментар